Een expert in beveiliging

Maat Dienstverlening is een expert in het uitvoeren van al uw facilitaire taken. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Erkend beveiligingsbedrijf

Kom in contact

 • Flexibele contracten
 • Betrouwbaar en vakbekwaam personeel
 • Ontzorgen in beveiliging en schoonmaak

Mozartlaan 25
1217 CM Hilversum
info@maatdienstverlening.nl

Vrijblijvende offerte

  [Diensten]

  [Volledige naam]

  [Bedrijfsnaam]

  [postcode]

  [mailadres]

  [Telefoonnummer]

  Telefoonnummer:

  085 130 59 16

  E-mail:

  Info@maatdienstverlening.nl

  Objectbeveiliging

  Het is belangrijk dat u als ondernemer de normale en dagelijkse gang van zaken binnen uw onderneming kunt voortzetten. Dit begint al met een oplettend oog bij binnenkomst. Wij zijn gespecialiseerd in het tijdig signaleren van risico’s in en rondom uw pand. Onze beveiligers kunnen ook de rol van gastheer op zich nemen, door het combineren van beide taken. Bezoekers ervaren onze beveiligers als klantgericht. Het aantal incidenten zal dan ook drastisch afnemen. Kortom onze werkzaamheden bestaan uit beveiliging, bezoekersregistratie, brandwacht, controlerondes en alles wat u verder wenst. Doordat Maat Dienstverlening een flexibele instelling is, zijn al uw wensen en combinatie van werkzaamheden mogelijk. Neem gerust contact met ons op.

  Evenementbeveiliging

  Een steeds sterker wordende vraag op evenementen is het verzorgen van orde en veiligheid voorafgaand en tijdens het evenement. Om een evenement succesvol te laten verlopen is het van belang dat de veiligheid wordt gewaarborgd. Maat Dienstverlening is door zijn flexibiliteit goed inzetbaar bij evenementen. Voorafgaand aan een evenement bespreken we met u de mogelijkheden en kunt u uw wensen kenbaar maken. Voor een evenement is het belangrijk dat er een beveiligingsplan wordt opgesteld. Mochten er zich namelijk wel incidenten voordoen, dan is het van belang dat u uw veiligheidsplan kunt weerleggen en kunt onderbouwen. Het opstellen van zo’n veiligheidsplan is voor Maat Dienstverlening dagelijks werk. Wij kunnen u hier uitstekend en professioneel mee van dienst zijn. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.Neem gerust contact met ons op.

  Surveilance

  Op openbare plaatsen is beveiliging een steeds meer voorkomend verschijnsel.Er worden meer camera’s gebruikt en er loopt vaker zichtbare beveiliging rond. Zichtbare beveiliging door middel van beveiligers geeft het publiek een gevoel van veiligheid. Het is belangrijk dat publiek in winkelcentra of andere openbare gelegenheden zich veilig voelt. Maar zeker niet onbelangrijk is dat ook uw medewerkers in een veilige omgeving hun werkzaamheden kunnen uitoefenen. Hiernaast is het van belang dat ook na sluitingstijd van uw winkel of kantoor het pand wordt beveiligd. Dit valt ook onder surveillance. Samen kijken we naar uw wensen omtrent het surveilleren rondom uw pand. Ook zaken als alarmopvolging is natuurlijk een mogelijkheid. Andere wensen? Of wilt u meer informatie over surveillance? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

  Hospitality

  Hospitality draait om persoonlijk contact en gastvrijheid. Om deze taken binnen uw organisatie te kunnen verzorgen is het mogelijk dat wij deze functie op ons nemen. Onze beveiligers zullen ook zichtbaar en gastvrij de entree bij uw bedrijf of winkel verzorgen. Zo kunnen wij bezoekers op weg helpen en tegelijkertijd de veiligheid in en rondom het pand waarborgen. Het is een nieuwere vorm van beveiliging, die wij in vaktermen ‘security host’ noemen. Uw bezoekers hebben altijd behoefte aan een gastvrije ontvangst en een veilig gevoel. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

  Alarmopvolging

  Wanneer u beschikt over een goede alarminstallatie is het zeker van belang dat, wanneer er zich incidenten voordoen terwijl u niet aanwezig bent, er iemand de alarmopvolging verzorgt. Wanneer er zich onverwachte zaken voordoen gaat een beveiliger van Maat Dienstverlening ter plaatse om de eerste inspectie uit te voeren. Onze beveiliger inspecteert de omgeving en handelt direct wanneer er hulpdiensten ter plaatse moeten komen. Wanneer het loos alarm is zal de beveiliger na de controleronde alles weer veilig afsluiten. De alarmopvolging voor uw bedrijf kunnen wij beheren maar dit kunnen wij ook geheel in samenspraak met u doen. Wanneer u alleen wenst dat in het weekend de alarmopvolging door ons verzorgd wordt, behoort dit natuurlijk tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Prive beveiliging

  Het kan zo zijn dat u door uw werkzaamheden steeds meer zichtbaar bent als publiek figuur. Uw naamsbekendheid kent vele voordelen maar zeker ook nadelen. Het is niet wenselijk dat u privé last heeft van uw functie of naamsbekendheid. Om u veilig van A naar B te kunnen brengen bieden wij geheel op maat privébeveiliging aan. Bij de benodigde veiligheidsmaatregelen kunt u denken aan observaties rondom uw huis, persoonsbeveiliging, risicoanalyse en een familiebeveiligingsplan. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden op maat met u te bespreken.

  Flexibele diensten

  Wij hebben een aantal van onze diensten geschetst op onze website. Echter, onze werkzaamheden gaan veel verder dan dat wat wij op de site kunnen plaatsen. Onze diensten worden geheel op maat aan u geleverd. Op deze manier bent u altijd zeker van een goed plan rondom uw situatie. Wij vinden het dan ook belangrijk dat wanneer de wens voor beveiliging er is, van die wens een goed plan gemaakt kan worden. Beveiliging gaat niet alleen om het veiligheidsgevoel van bezoekers te waarborgen maar ook die van uzelf en uw medewerkers. Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen om alle mogelijkheden rondom uw situatie te bespreken.

  Wij werken o.a. voor:

  client-image
  client-image
  client-image
  client-image
  client-image
  client-image
  client-image
  client-image
  client-image
  client-image
  client-image

  Waarom kiezen voor ons

  Flexibele contracten

  Facilitaire dienstverlening op maat

  Eerlijk en transparant

  U weet wat u aan ons hebt

  Vakbekwaam personeel

  Al onze medewerkers zijn gecertificeerd

  24/7 bereikbaar

  Wij staan altijd voor u klaar

  Ontzorgen in beveiliging en schoonmaak

  Wij bieden een totaaloplossing

  Schoonmaak op maat

  Met oog voor kwaliteit

  Beveiliging op maat

  integriteit en expertise

  Innovatief

  Wij denken met u mee

  Een expert in beveiliging

  Bij winkels, kantoren, evenementen en diverse andere openbare plaatsen is het vaak een komen en gaan van mensen. Het is van belang dat de veiligheid, openbare orde en/of huisregels worden gewaarborgd. Om deze belangen te kunnen verwezenlijken is beveiliging op deze locaties van essentieel belang. Beveiliging vraagt om integriteit en expertise. Onze beveiligers zijn vakmensen die het belang van gewenst gedrag in en rondom uw objecten kunnen waarborgen. Wij zijn Maat Dienstverlening, uw onafhankelijke facilitaire dienstverlener. Wij zijn flexibel ingesteld om de beveiliging te waarborgen. Dit doen wij volgens bestaande richtlijnen maar we bieden daarbij net dat stukje extra aan.. Bij Maat Dienstverlening is namelijk alles mogelijk als het om beveiligen gaat. Onder andere kunt u bij ons terecht voor alle traditionele beveiligingswerkzaamheden. Hierin kunnen wij net dat stukje extra bieden dat u bij andere beveiligingsbedrijven mist. De diensten die wij uitvoeren zijn:

  • Objectbeveiliging
  • Evenementbeveiliging
  • Surveilance
  • Hospitality
  • Alarmopvolging
  • Prive beveiliging
  • Flexibele diensten

  Contact

  Maat Dienstverlening

  Mozartlaan 25
  1217 CM Hilversum
  Email:info@maatdienstverlening.nl

  Telefoonnummer: